Image and video hosting by TinyPic

Kontakt        Meg og mine        Følg meg på Bloglovin        Spørsmål        Sponsor

Summer feeling

Det har ikke blitt mye blogging på meg de siste dagene, og det skyldes i all hovedsak det vanvittig fine været som er i Oslo! Mayah har vært i barnehagen, Emiliano har vært i Solhagan - og jeg har hatt date med sola hver eneste dag denne uken. Bikiniskille, i Norge, i mai er absolutt ikke feil :-)Formen til Emiliano er fortsatt upåklagelig, men jeg regner vel kanskje med at han trenger en blodoverføring til uka. Forrige uke hadde han en blodprosent på 8,0. Normalt skal den ligge på 11-15, og når den nærmer seg 7 overfører de røde blodceller til han. Når blodprosenten synker blir man veldig sliten og slapp. Jeg har merket det på Emiliano, men han har fortsatt nok energi til å leke og kose seg hele dagen - så vi klager ikke:)

I morgen skal barna leveres hos Jonathan for helgen. De gleder seg til å være med pappaen sin, og jeg ser allerede frem til en solfylt "frihelg". Vinn-vinn-situasjon :-) 

 


For å komme til innlegget med spørsmålsrunden, trykk her :-)

2 kommentarer

have you met miss jones?

29.05.2012 kl.23:05

sommeren må nytes til det fulle, vi vet ikke når vi får den igjen! :P

Martine Rørhus

30.05.2012 kl.12:46

have you met miss jones?: Sånn er det å bo i Norge;-)

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Martine Rørhus

Martine Rørhus

25, Oslo

Dette er en blogg om meg og mine. Jeg er verdens heldigste mamma til Mayah(5) og Emiliano(2,5). November 2011 ble Emiliano diagnostisert med Akutt Lymfatisk Leukemi, og livet vårt tok en brå vending. I denne bloggen deler vi både gleder og bekymringer, og du er hjertelig velkommen til å følge oss videre. Takk for alle fine kommentarer, jeg må ha verdens beste lesere:) Kontakt: martine_rorhus@hotmail.com

Related Posts with Thumbnails Norske blogger
bloglovin

bloglovinKategorier

Arkiv

hits