Image and video hosting by TinyPic

Kontakt        Meg og mine        Følg meg på Bloglovin        Spørsmål        Sponsor

Cupcakes-event med Manuela fra Passionforbaking.com

Forrige torsdag var jeg så heldig at jeg var en av syv bloggere som var invitert til en event på Bølgen og Moi i Nydalen. I sammenheng med lansering av kakepynt fra Dr.Oetker, skulle Manuela fra Passionforbaking.com kurse oss i kakepynting.

Jeg har fulgt bloggen til Manuela siden i fjor sommer, og hun slutter aldri å overraske med alle de flotte kunstverkene sine. Derfor var det selvfølgelig stor stas å bli kurset av henne! Det er så gøy å se noen som brenner så mye for det de driver med.

Lokalet var fyllt med utallige typer kakepynt, flotte cupcakes, deilig fingermat og sprudlende vannManuela viser oss hvordan man lager "roser"

Vi fikk hver vår kake som vi kunne dekorere som vi ville. Inspirert av denne morsdagsbuketten ville jeg prøve det samme. Dette er en kake som omtrent tok pusten fra meg da jeg så den på bloggen til Manuela. Min ble langt i fra like bra, men til å være min aller første date med sprøyteposen så er jeg ganske fornøyd!

Hva sier du - er kaken min godkjent? :-)


Vi fikk også demonstrert hvordan man kunne pynte cupcakes, og vi lærte at med hjelp av litt rosa farge og perler blir det som oftest bra!

Men selv etter noen timers kurs ser man stor forskjell på Manuela sine ...

...og mine cupcakes. Haha


Visste du at Manuela ikke selger noe av det hun lager? Hun gir bort alt. Til familie, venner og bekjente, til kafèer for hjemløse ++. Jeg blir så glad og inspirert når jeg møter så snille mennesker. Det får meg til å ville gjøre det lille ekstra for å glede folk rundt meg, jeg også. Så det spørs om omgangskretsen min skal få nyte litt ekstra godt av mine bakeforsøk i fremtiden! hihi :-) Og jeg lover å legge ut bilder av både suksesser og katastrofer!
Alt i alt var det en kjempeflott opplevelse, og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk lov til å være med! Jeg er veldig inspirert på bakefronten, og ettersom vi fikk med en goodiebag stappfull av alt vi trenger for å pynte har jeg ingen unnskyldning for ikke å diske opp med cupcakes og andre søtsaker i tiden fremover. Jeg anbefaler alle å titte innom Passionforbaking.com. Der vil dere garantert finne massevis av inspirasjon til alt fra frokostmat til bryllupskaker. Advarsel: Titting på denne bloggen etterfølges ofte av sulten mage og vann i munnen!

Hva synes du om søtsakene våres?

 


 

Jeg deltar i en konkurranse på Svenngården. Det er en blogg som skrives av Amalie som jeg kjente da jeg var yngre. Hun er helt sinnsyk når det kommer til interiør, og nå lodder hun ut to flotte premier som jeg har veeeldig lyst på. Om du også vil være med i konkurransen hennes, så kan du trykke her! :-)

 


 

11 kommentarer

Christina

15.02.2011 kl.20:26

Nå fikk jeg lyst på cupcake......... :-) kjempe fine kaker.

Martine Rørhus

15.02.2011 kl.20:31

Christina: De var kjeempegode! Farlige gode.. hehe:-)

Tanita

15.02.2011 kl.20:33

kjempe fine! dette har jeg også lyst å prøve! :)

Martine Rørhus

15.02.2011 kl.20:43

Tanita: Faktisk ikke særlig vanskelig i det hele tatt! (sier jeg, se på mine..haha)..hun har lagt ut en video med "hvordan pynte cupcakes" nå, så da kan du kanskje få noen tips :-)

SuperRosa!!

15.02.2011 kl.21:50

Såå fine kaker og cupcakes! Virket kjempekjekt! :)

Martine Rørhus

15.02.2011 kl.22:20

SuperRosa!!: Ja, er de ikke søte? Litt stiligere å servere noen sånne i bursdag en "norske muffinser! ! hihi

Tanita

15.02.2011 kl.22:24

Jeg synes dine var kjempe fine jeg ! :) Det må jeg sjekke ut ! :)

Martine Rørhus

15.02.2011 kl.22:46

Tanita: Å, takk for det :-) Godt med litt selvtillit til neste gang jeg skal prøve, hehe

Min matgale verden

16.02.2011 kl.08:45

Så fin kaken var da. Og så heldig du var som fikk være med!

Så den på bloggen hennes, mye god inspirasjon der ja:0)

Martine Rørhus

16.02.2011 kl.09:30

kjerstisandnes: Takk for det:-) Ja, det er nok av fristelser der! Tenk å være så flink;-)

Marion Rørhus

16.02.2011 kl.11:45

Og jeg var så heldig å få smake...nam. Vil bare si at kakene dine var helt fantastiske in natura :-))

Skriv en ny kommentar

.

Søk i bloggen

Martine Rørhus

Martine Rørhus

25, Oslo

Dette er en blogg om meg og mine. Jeg er verdens heldigste mamma til Mayah(5) og Emiliano(2,5). November 2011 ble Emiliano diagnostisert med Akutt Lymfatisk Leukemi, og livet vårt tok en brå vending. I denne bloggen deler vi både gleder og bekymringer, og du er hjertelig velkommen til å følge oss videre. Takk for alle fine kommentarer, jeg må ha verdens beste lesere:) Kontakt: martine_rorhus@hotmail.com

Related Posts with Thumbnails Norske blogger
bloglovin

bloglovinKategorier

Arkiv

hits